Projecten

Projecten

Om de gast te verleiden om naar Zuid-Limburg te komen, hier te blijven én de economie te stimuleren, is de VVV Zuid-Limburg betrokken bij projecten die als doel hebben de gast te raken. Dat kunnen uiteenlopende onderwerpen zijn zoals het inzetten van campagnes en het stimuleren van verantwoord omgaan met onze omgeving of van innovatie. Maar ook bijvoorbeeld publiciteit voor het gebied of het uitwisselen van kennis met Europese regio’s voor toeristische ontwikkeling. Momenteel belichten we onder andere graag onze betrokkenheid bij ‘Brand Tour’ , bij ‘Limburg Lonkt’ en de productie van een unieke Virtual Reality film.

Een greep uit de lopende projecten

 1. Nieuwjaars-bijeenkomst 2019

  Nieuwjaars-bijeenkomst 2019 Het thema van dit jaar is 'Zuid-Limburg beweegt... op routes!'. Bekijk het persbericht en meer informatie rondom de nieuwjaarsbijeenkomst van 2019.

 2. BRANDTour

  BRANDTour VVV Zuid-Limburg is van januari 2017 tot en met december 2021 aangesloten bij het Interreg Europe project 'BRANDTour'. Een samenwerking van 6 andere bekende en minder bekende Europese toeristische regio’s.

 3. Limburg Lonkt

  Limburg Lonkt VVV Zuid-Limburg en Maastricht Marketing organiseren als allereerste regio een blogsabbatical. Inmiddels is blogger Naomi 10 weken op tour geweest in Zuid-Limburg en de stad Maastricht.

 4. VR Experience 'Bron van Europa'

  VR Experience 'Bron van Europa' VVV Zuid-Limburg werkt momenteel aan een uniek visueel project, namelijk een Virtual Reality film over de rijke geschiedenis van Zuid-Limburg.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website