Routepunt VVV Zuid-Limburg

Routepunt Zuid-Limburg

het meldpunt bewegwijzering in Zuid-Limburg

Het Routepunt Zuid-Limburg is sinds 2006 verantwoordelijk voor controle, onderhoud en beheer van alle bewegwijzerde fiets-, wandel-, mountainbike-, ruiter- en menroutes in Zuid-Limburg. Het Routepunt praat mee, denkt mee over de ontwikkeling van routes en bestudeert grensoverschrijdende en nieuwe ICT mogelijkheden en voert die uit. Daarnaast ontwikkelt het Routepunt kaartmateriaal voor wandelaars, mountainbikers en fietsers. Het Routepunt Zuid-Limburg is tevens ook het centrale aanspreekpunt (routepunt@vvvzuidlimburg.nl) voor alle gebruikers van routenetwerken, ook voor de klachtenafhandeling en het doorgeven van obstakels op de routes.

Herman Wehkamp, coördinator Routepunt VVV Zuid-Limburg, vertelt wat het Routepunt allemaal doet: beheer en ontwikkeling van routes, routekaarten, innovatie, projecten en nog veel meer.

Bordje weg in Zuid-Limburg

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan het zijn dat toch een gebrek geconstateerd wordt. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering direct via mailadres routepunt@vvvzuidlimburg.nl. Ook mogelijke verbeteringen of meldingen van obstakels zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze routes up to date en toegankelijk.

 

 

Meldpunt bewegwijzering Zuid-Limburg

Routepunt Zuid-Limburg

Herman Wehkamp
Herman Wehkamp Coördinator Routepunt Zuid-Limburg

Het Routepunt Zuid-Limburg onderhoudt en beheert de Zuid-Limburgse routestructuren. Dit betreft uitbreidingen van routes, aansluitingen naar de grensregio maar ook klachtenbehandeling, zoals meldingen van verdwenen paaltjes of obstakels gedurende de routes.

 

Telefoon: 0031 - (0) 43-609 8529

Mobiel: 0031 - (0) 6-1372 9293

Fax: 0031 - (0) 43-609 8526

E-mail: routepunt@vvvzuidlimburg.nl

Twitter: @HermanWehkamp1

Meer over routes

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website