Evenementen punt VVV Zuid-Limburg

Evenementenpunt VVV Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is een attractieve regio, waar het hele jaar door zeer uiteenlopende evenementen georganiseerd worden. Deze evenementen zijn niet alleen goed voor de levendigheid, maar ze leveren ook een positieve bijdrage aan de naamsbekendheid en aantrekkingskracht van het gebied. Hierdoor wordt enerzijds de economische groei bevorderd en anderzijds de betrokkenheid van de eigen inwoners vergroot. VVV Zuid-Limburg vormt een belangrijke schakel bij de ondersteuning en advisering van regionale evenementen. Dit zijn zowel grote evenementen als kleinere initiatieven die een bijdrage leveren aan de toeristisch-recreatieve ontwikkeling van Zuid-Limburg.

Manon Luijten
Manon Luijten Manager Marketing & Evenementen

VVV Zuid-Limburg is een actieve ondersteuner van evenementenorganisaties. Zo nemen we deel aan werkgroepen, ‘vermarkten’ wij het evenement en kunnen wij de verkoop van (online) entreetickets verzorgen via onze verkoopkanalen, waaronder de Limburg Winkels en Tickli - Ticketshop Limburg. Daarnaast kunnen wij u ook van advies dienen op organisatorisch en facilitair gebied. En dit alles gratis of tegen zeer concurrerende tarieven.

Wat kan de VVV voor úw evenement betekenen?

(promotionele) ondersteuning

VVV Zuid-Limburg is een actieve ondersteuner van evenementen, vooral op het gebied van promotie. Wat de VVV voor úw evenement kan betekenen, hebben we uitgewerkt in enkele concrete evenementenpakketten. U kunt uw gekozen pakket naar wens aanvullen met een aantal losse diensten (upgrades).

Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze Evenementen coördinator.

Lees meer over de evenementenpakketten

Online ticketing via Tickli - Ticketshop Limburg

Vanaf april 2015 maakt VVV Zuid-Limburg gebruik van heteigen online Ticket Reserveringssysteem genaamd Tickli - Ticketshop Limburg. Dit maakt het mogelijk dat VVV Zuid-Limburg voor u als organisator van een evenement of bijeenkomst gemakkelijk en snel uw online ticketshop kan verzorgen. De verkoopstatistieken kunt u vervolgens 24 uur per dag real-time volgen in de backoffice. Meer voordelen vindt u in de Tickli-graphic.

Online ticketing neemt in hoog tempo de plaats in van de traditionele kaartverkoop. Voor de bezoeker is online een ticket aanschaffen snel en eenvoudig. Ze hoeven niet meer door weer en wind naar een voorverkoop adres, natuurlijk is dit wel mogelijk bij de vertrouwde voorverkoop adressen van VVV Zuid-Limburg. Dit tegen zeer aantrekkelijke bemiddelingsvoorwaarden, inclusief de promotionele diensten die VVV Zuid-Limburg voor uw evenement kan verzorgen.

Lees meer over Tickli - Ticketshop Limburg

Fysieke kaartverkoop evenementen

VVV Zuid-Limburg verzorgt graag voor u de kaartverkoop van uw evenement of bijeenkomst. U kunt hiervoor gebruik maken van onze betrouwbare verkoopkanalen verspreid over heel Zuid-Limburg, via het betaalde 0900-nummer en via de ticketshop van VVV Zuid-Limburg. Dit tegen zeer aantrekkelijke bemiddelingsvoorwaarden.

Uw evenement gratis plaatsen op de drukbezochte VVV-site

U kunt uw evenement zelf, en dit geheel gratis, aanmelden voor plaatsing op de website van VVV Zuid-Limburg (met tekst en foto). Het evenement kunt u via onderstaande link snel en eenvoudig invoeren. Na goedkeuring is het evenement op onze website zichtbaar.

Waarom is deze GRATIS vermelding zo belangrijk?

  • Groot bereik voor promotie van uw evenement; met 2 miljoen unieke bezoekers in 2017
  • Tevens doorplaatsing van evenementen naar VVV.nl en app van VVV Nederland
  • De content op de website wordt zoekgericht geschreven, waardoor de vindbaarheid via zoekmachines zoals google verhoogd wordt.
Uw evenement(en) gratis aanmelden

Evenementen coördinator

Simone Meertens
Simone Meertens Evenementen coördinator

VVV Zuid-Limburg heeft een vast aanspreekpunt in dienst op het gebied van evenementen. Zij denkt graag met u mee en ondersteunt waar nodig. Zij verzorgt tevens de coördinatie naar de overige afdelingen binnen VVV Zuid-Limburg of brengt u in contact met andere relevante personen of instanties uit haar omvangrijke netwerk.

 

Wilt u weten wat VVV Zuid-Limburg voor úw evenement kan betekenen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze Evenementen coördinator.

Telefoon: 0031 - (0) 43-609 8534

Mobiel: 0031 - (0) 6-2353 4478

Fax: 0031 - (0) 43-609 8526

E-mail: simone.meertens@vvvzuidlimburg.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website