Over ons

Over ons

Maak kennis met VVV Zuid-Limburg

In onze organisatie staan onze medewerkers en de zes fasen die een klant doorloopt bij het boeken van een reis centraal. Daarbij maken wij dankbaar gebruik van onze rijke historie als basis voor de toekomst. De VVV heeft drie belangrijke doelgroepen waarvoor zij diensten verleent en die de organisatie mede financieren namelijk de 18 Zuid-Limburgse gemeenten, de bijna 900 aangesloten ondernemers en de inwoners & gasten. De VVV is een stichting zonder winstoogmerk. Het aandeel van de overheid binnen de begroting is momenteel 25% en de overige 75% van onze inkomsten, zijn afkomstig van ondernemers en gasten. Meer over onze activiteiten en over recente ontwikkelingen in onze organisatie & regio leest u in het jaarverslag.

Over ons

 1. Onze medewerkers

  Onze medewerkers Wilt u meer weten over de activiteiten van VVV Zuid-Limburg? Neem contact op met een van onze medewerkers.

 2. Onze historie als basis voor de toekomst

  Onze historie als basis voor de toekomst Onze organisatie kent een rijke geschiedenis van de opkomst van het toerisme in 1850 tot de toeristische mammoet die het toerisme nu is. Ook de rol van de VVV en het Zuid-Limburgs toerisme veranderen in de toekomst mee.

 3. Corporate story

  Corporate story VVV Zuid-Limburg verleidt gasten tot een bezoek aan Zuid-Limburg en wijst ze ter plaatse de weg. Wij bieden voor toeristen, recreanten en inwoners relevante informatie voor hun vrijetijdsbesteding, via het medium dat de gast het liefst gebruikt.

 4. Vacatures

  Vacatures Word jij onze nieuwe collega?

 5. Evenementen punt VVV Zuid-Limburg

  Evenementen punt VVV Zuid-Limburg VVV Zuid-Limburg vormt een belangrijke schakel bij de ondersteuning en advisering van regionale evenementen.

 6. Routepunt Zuid-Limburg

  Routepunt Zuid-Limburg Het Routepunt VVV Zuid-Limburg is sinds 2006 verantwoordelijk voor controle, onderhoud en beheer van alle bewegwijzerde fiets-, wandel-, mountainbike-, ruiter- en menroutes in Zuid-Limburg.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website