Workshops bezinningstoerisme

Nieuwsbericht

Workshops bezinningstoerisme

10 november 2017

Op 30 november biedt Marketing Cirkel Limburg 4 boeiende workshops aan, die ondernemers en beleidsmakers helpen de kansen in de inspirerende en uitdagende markt van de bezinningseconomie te ontdekken en te verzilveren. Thema's zijn 'Omdenken', 'Communicatie', 'Subsidiemogelijkheden' en 'Arrangementen'. Inschrijven kan via info@marketingcirkellimburg.nl of kijk verder op www.marketingcirkellimburg.nl.
Dit is een vervolg op het seminar dat Marketing Cirkel Limburg organiseerde op 30 november jongstleden over Bezinningstoerisme in Limburg. Sprekers waren onder andere gouverneur Theo Bovens, eigenaar Wil Bekker van het BloteVoetenPark Brunssum en onze eigen Harry Trimbos, manager Europese Projecten van VVV Zuid-Limburg. Hij pleitte er in zijn verhaal voor om beleidsmakers en ondernemers meer te laten samenwerken om elkaars kracht te kunnen benutten om nieuwe spirituele programma's te ontwikkelen.
VVV Zuid-Limburg is actief binnen de Europese organisatie NECSTouR en heeft intensief meegewerkt aan het project Spirit Youth: free your mind. Samen met partners uit Spanje, Italië, Frankrijk, België en Nederland. De unieke kracht van Limburg op cultuur-historisch en ecologisch gebied wordt nu, in samenwerking met alle partners, als product uitgerold over Europa. Necstour.eu publiceerde erover in haar nieuwsbrief en op haar website, evenals limburgzaken.nl. 

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website