VVV Zuid-Limburg in het nieuws september

Nieuwsbericht

VVV Zuid-Limburg in het nieuws september

01 oktober 2018

In de ANWB Kampeer & Caravan Kampioen (KCK), is in samenwerking met de VVV Zuid-Limburg een reportage tot stand gekomen over de Gemeente Schinnen met een bezoek aan Canisius, Alfa en en over de Gemeente Sittard waar de Geheime Tuinen werden bezocht.

Het Boer Zoekt Vrouw magazine is afgelopen maand ‘op bezoek’ geweest in de gemeenten Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten. Ze brachten met een e-bike een bezoek aan verschillende VVV leden in het heuvelland en maakten kennis met de producten van het heuvelland. Dit redactionele artikel verschijnt deze maand.

Op maandag 1 oktober jl. presenteerde Domein Holset een nieuwe mousserende wijn ‘de Dame van Holset’ uit het oogstjaar 2015 aan relaties,  nu beschikbaar via het domein en aan horecapartners.

Een bericht over de nieuwe nog te openen vestiging van Space Jump en GlowGolf in Maastricht - nu nog alleen in Kerkrade - verscheen op verkeersbureaus.info en limburgtoday.nl.

Op 26 september jl. opende Thermae 2000 een nieuwe vleugel. In deze vleugel, bevinden zich 6 behandelkamers voor gezichts- en lichaamsbehandelingen, 4 behandelkamers voor fysiotherapie en een fitnessruimte.

Over de kansen die het duurzaam toerisme biedt, berichtten nritmedia.nl, events.nl, limburg.nl, parkstadactueel.nl, wijlimburg.nl.

De Gemeente Gulpen-Wittem is 22 september toegetreden tot het internationale netwerk Cittaslow. Cittaslow past perfect in de duurzame ontwikkeling van toeristisch Zuid-Limburg. Gemeente Gulpen-Wittem is in goed gezelschap met de gemeenten Eijsden-Margraten, Echt-Susteren en Vaals die al toegetreden zijn.

De Valkenburgse Bokkenweken zijn gestart, eropuitinlimburg.com en TV Valkenburg  viel dat ook op.

Biologisch restaurant en VVV-lid Aan Sjuutteeänjd van Jean Thoma en Sonja Thoma-Cabo in Schinnen is tijdens de beurs Gastvrij Rotterdam uitgeroepen tot het meest duurzame restaurant van Nederland. De Limburger schreef erover.
Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website