(VVV) Zuid-Limburg in het nieuws oktober

Nieuwsbericht

(VVV) Zuid-Limburg in het nieuws oktober

29 oktober 2018

Www.limburger.nl  en Het Belang van Limburg berichtten over de mogelijke plannen om het mergellandschap als Unesco Werelderfgoed te laten erkennen via België.

 

Een leuke blog op yellowlemontreeblog.com over Valkenburg en de horeca,  als gevolg van de organisatie van de georganiseerde blog en vlogreis van ‘Limburg Lonkt’.

 

In Via Limburg Heuvelland vorige week een stukje over het Beleefweekend in de Cittaslow gemeenten Vaals, Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten en op Verkeersbureaus.info

 

In Maastricht is het eerste cruiseschip vertrokken voor een fiets- en vaarvakantie tussen Maastricht en Dinant. Op het bovendek stonden zeker zo'n 75 fietsen. De Maasfietsroute begint zijn vruchten af te werpen.

 

De Troostboom op landgoed TerWorm bij Heerlen is tweede geworden in de verkiezing ‘Boom van het Jaar’.

 

De Limburger schreef over Parkstad als toeristisch paradepaardje voor Nederland. Wethouder Ramon Lucassen van Landgraaf legde bij de eerste Nationale Toerisme Top in Deventer namens Parkstad Limburg uit hoe deze regio zich succesvol omvormde van zwart mijngebied naar een florerende toeristische bestemming. 

 

Foodblogger ongewoonlekker.com bezocht onlangs onze regio en schreef er een leuke culinaire blog over.


Tijdens de horecavakbeurs BBB in MECC Maastricht is Igor Stel - eigenaar van All-in Echt, Valdeludo & Entertrain en uitbater van Kasteel Limbricht – als meest markante horecaondernemer van Limburg 2018/2019 uitgeroepen. Wij Limburg merkte het nieuws op. 


Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website