(VVV) Zuid-Limburg in het nieuws januari

Nieuwsbericht

(VVV) Zuid-Limburg in het nieuws januari

01 februari 2018

De Gerardushoeve in Epen opende na een ingrijpende verbouwing van 1,5 maand haar deuren weer met een 'state of the art' inrichting van het interieur. Nederlands topdesigner Hans Kuijten tekende voor het ontwerp.

Events.nl besteedde aandacht aan het nieuwe wandelevenement tijdens Limburgs Mooiste op zondag 27 mei a.s.

In het Roots Magazine van februari - voor de natuurliefhebber in de breedste zin van het woord – staat een artikel over Vijlen, Epen en Vaals.

17 januari was een memorabele dag voor de Gemeente Valkenburg en Maastricht die tot en met 2022 start- en finishlocatie voor de Amstel Gold Race blijven. De 53e editie van de Amstel Gold Race wordt verreden op zondag 15 april 2018. Een dag eerder worden de heuvels beklommen door deelnemers van de 17e editie van de Toerversie Amstel Gold Race.

Ook tekenden op woensdag 17 januari 2018 de Provincie Limburg en de gemeenten Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals een realisatieovereenkomst over de Trambaanfietsroute Maastricht-Aken. Dit is een belangrijke stap in een gezamenlijk proces om de nieuwe fietsroute tussen Maastricht en Aken tot stand te brengen.Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website