(VVV) Zuid-Limburg in het nieuws december deel 1

Nieuwsbericht

(VVV) Zuid-Limburg in het nieuws december deel 1

06 december 2018

Onze Mergellandauto route was de meest bekeken route van 2018 op Routeyou. Dit is een internationale routesite met meer dan 40.000.000 views op jaarbasis. 
 

De Stichting Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg (MOZL) krijgt naast de gemeentelijke subsidies, 200.000 euro van de provincie extra voor de aanleg van nieuwe en verbetering van bestaande mountainbikeroutes. Ook de MTB-kaart voor Zuid-Limburgse mtb-routes moet daaraan bijdragen aldus De Limburger. Volgens schattingen leveren de routes de komende vijf jaar 100.000 extra bezoekers op waaruit weer vijftig tot honderd arbeidsplaatsen voortkomen.


In het Plus Magazine van december een artikel  over (Kerst) in Zuid-Limburg.
NRIT schreef  over de aanpassing van het tracé van de zogeheten Trambaanfietsroute tussen Maastricht en Aken. Met de aanpassing komt men tegemoet aan de geuite wensen van de deelnemers van het in 2018 doorlopen participatietraject.


Over Kerstmarkt Rolduc in Kerkrade een artikel op eropuitinlimburg.com  en over Wintertijd Heerlen eveneens. Ook verkeersbureaus.info en parkstadactueel.nl toonden belangstelling het winterevenement in Heerlen.


In Via Vivo Magazine, een grensoverschrijdend maandelijks magazine in Zeeuws-Vlaanderen en België dat bij 85.000 huishoudens verschijnt, een publicatie over Zuid-Limburg in de Kerstmarktenspecial en een online artikel op Het Nieuws van West-Vlaanderen met 9214 lezers per dag. 


In Garuda Indonesia Magazine van december een mooi artikel  dat voortvloeide uit een door de VVV Zuid-Limburg georganiseerde persreis.


Over de Kerst in Zuid-Limburg campagne een artikel op events.nl.


In het vakblad Recreatie & Toerisme van NRIT Media een verslag over de duurzame weg die de VVV Zuid-Limburg wil inslaan met Zuid-Limburg op pagina 32 tot en met 35.


In Via Heuvelland op wo 14 november een bericht over Kerststad Valkenburg, op woensdag 24 oktober een artikel over het Beleefweekend:  en op wo 26 september nieuws over de Valkenburgse Bokkenweken.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website