Detail

VVV Zuid-Limburg in het nieuws 2019/3

25 februari 2019

VVV Zuid-Limburg in het nieuws 2019/3

Château Neercanne is toegetreden tot Relais & Chateaux. Ook is het restaurant volledig vernieuwd door architecte Roelfien Vos die de historische elementen wist te behouden én tegelijkertijd nieuw elan aanbracht. De culinaire beleving - die de brigade van Peter Harkema met chefkok Gilbert von Berg in de keuken - laat ervaren is een bezoek meer dan waard. #deliciousjourneys #relaischateaux #ocmemories.

Over de 12de editie van Kunst in Valkenburg (KIV) Inside-Outside! schreven events.nl, eropuitinlimburg.com  en albaworld.nl.
 
Het Heerlense festival Cultura Nova ontvangt voor de tweede keer het Europese Europe for Festivals, Festivals for Europe (EFFE) Label 2019-2020.  Een Europese vereniging van festivals die podiumkunsten onder de aandacht van het publiek brengt.

Op 14 februari jl. ontving GaiaZOO het Green Key Keurmerk, status Goud: het hoogst haalbare niveau. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

11 februari berichtte de stadsregio Parkstad Limburg  over de nieuwe Gemeente Beekdaelen (Nuth, Schinnen en Onderbanken). Bas Verkerk is de waarnemend burgemeester van de nieuwe gemeente.

De burgemeester van Gulpen-Wittem won begin februari de Vrouw in de Media Award 2018 Limburg omdat ze een uitstekende ambassadeur is van (Zuid)-Limburg.

Hoe de gemeente Vaals, Eijsden-Margraten en Gulpen-Wittem werken aan een gezamenlijke beleefruimte onder de paraplu ‘Cittaslow’ leest u op  www.chapeaumagazine.com

Over hoe VVV Zuid-Limburg inwoners én toeristen verleidt en ondernemers boost met 'User Generated Content'... leest u in het artikel van Flowbox.