VVV Zuid-Limburg bij 5e kennisevent van BRANDTour

Nieuwsbericht

VVV Zuid-Limburg bij 5e kennisevent van BRANDTour

11 oktober 2018

VVV Zuid-Limburg heeft deelgenomen aan het regionale uitwisseling van BRANDTour, waaraan toeristische bureaus uit de 6 Europese regio’s deelnemen.

VVV Zuid-Limburg was aanwezig bij de vijfde regionale uitwisseling van het Europese project BRANDTour, die plaatsvond in Oudenaarde (Oost-Vlaanderen, België) op 9 en 10 oktober 2018. Bij deze gelegenheid was het thema de diversificatie van toeristische producten en diensten om zo meer gepersonaliseerde pakketten aan te bieden. VVV Zuid-Limburg heeft het eigen online ticket reserveringssysteem ‘Tickli-Ticketshop’ gepresenteerd.

Tickli-Ticketshop Limburg
Tickli - Ticketshop Limburg, onderdeel van VVV Zuid-Limburg, is een eigen online ticket-systeem dat het voor jou als organisator mogelijk maakt snel en makkelijk je eigen ticketverkoop te regelen. Ticketshop Limburg is gebaseerd op een bewezen systeem met evenementen tot 150.000 bezoekers. Als gast is het eenvoudig om tickets van meerdere aanbieders te kopen waardoor er automatisch gepersonaliseerde pakketten van toeristische producten en diensten ontstaan. Zo ontstaan unieke combinaties van bijvoorbeeld een bezoek aan een kerstmarkt en een rondleiding bij een bierbrouwerij.

BRANDTour
Bij het Interreg Europe project BRANDTour zijn 7 toeristische organisaties uit de regio's Toscane, Kreta, Letland, Oost-Vlaanderen, de Balearen en Zuid-Limburg betrokken. Het initiatief bestaat vanaf 2017 en zal eind december 2021 worden afgesloten. Het wordt gefinancierd door het Interregionaal samenwerkingsprogramma Interreg Europe met een totale begroting van 1,3 miljoen euro. Het doel van het BRANDTOUR-project is het verbeteren van de capaciteit van de partners om het toerisme te ondersteunen door de promotie, innovatie en diversificatie van het aanbod. Het project heeft tot doel betere beleidsinstrumenten aan te reiken om nieuwe, op maat gemaakte toeristische producten te ontwikkelen die tegemoetkomen aan opkomende doelgroepen en de inkomende stromen naar de EU bevorderen.

Voor meer informatie over het project BRANDTour:
- Nederlands: https://corporate.vvvzuidlimburg.nl/projecten/brandtour/
- Engels: https://www.interregeurope.eu/brandtour/

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website