VVV Servicepunt Kerkrade verhuisd naar HuB

Nieuwsbericht

VVV Servicepunt Kerkrade verhuisd naar HuB

27 september 2018

Kerkrade
Op 27 september jl. werd in HuB Kerkrade het nieuwe VVV Servicepunt officieel geopend door wethouder Tim Weijers (toerisme) en Anya Niewierra, directeur van VVV Zuid-Limburg. De huisvesting van het VVV Servicepunt op deze locatie sluit prima aan bij het concept van de HuB. “De HuB trekt enorm veel publiek naar ons vernieuwde stadshart. In deze ‘huiskamer van Kerkrade’ zijn Bibliotheek en Theater Kerkrade, de Muziek- en Dansschool gevestigd. Het bruist er niet alleen van de activiteiten, maar bezoekers kunnen er ook terecht voor inspiratie of gewoon wat gezelligheid onder het genot van een kopje koffie. De toeristische informatie die hier nu verkrijgbaar is, vormt hierop een uitstekende aanvulling,” aldus wethouder Tim Weijers.

Toplocatie
“We zijn heel blij met de vestiging van ons VVV Servicepunt in de HuB,” vult Anya Niewierra aan. “Dit is een toplocatie die uitstekend past bij de positieve ontwikkelingen in Kerkrade. Als geboren Kerkraadse ben ik trots op deze stad, die een geweldige transformatie doormaakt en zich klaarmaakt voor de toekomst. VVV Zuid-Limburg draagt daar natuurlijk graag haar steentje aan bij!”

Openingstijden
Gasten en inwoners kunnen bij het VVV Servicepunt (Theaterplein 30) terecht voor toeristische informatie over Kerkrade en omgeving, toeristische kaarten, boeken en gidsen. Ook de VVV Cadeaucard is hier verkrijgbaar.

De openingstijden van het VVV Servicepunt Kerkrade zijn:
maandag: 13.00 tot 18.00 uur
dinsdag, woensdag & vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
donderdag: 10.00 tot 20.00 uur
zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur

Meer informatie is te vinden op www.vvvzuidlimburg.nl en www.limburgwinkel.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website