Storytelling Magazine over het Heuvelland

Nieuwsbericht

Storytelling Magazine over het Heuvelland

08 mei 2018

Gulpen-Wittem Eijsden-Margraten Vaals
Lijn-50-Samenwerking
De lijn 50 gemeenten - Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals -, vernoemd naar de voormalige buslijn 50 (nu: lijn 350) die de gemeenten verbindt vonden elkaar in de Lijn-50-samenwerking. Alle drie hechten ze waarde aan hun kleinschaligheid. Tegelijkertijd zien ze voldoende identieke opgaven om samen op te pakken. Het buitengebied stopt tenslotte niet bij een gemeentegrens. Met het Heuvelland Magazine krijgt de Lijn-50-samenwerking voor het eerst een tastbaar product.

Storytelling magazine over het Heuvelland
Met dit storytelling magazine willen de gemeenten voor het eerst het Heuvelland als totaalproduct richting gasten en inwoners op de kaart zetten. Geheel inspelend op de beleving van gasten, is de informatie over de streek in verhaalvorm gegoten. Het magazine speelt op deze wijze bijvoorbeeld in op het landschap in de diverse jaargetijden, de cultuur, tradities en het bourgondische leven in het gebied. Dat wat het Heuvelland zo bijzonder maakt, wordt benadrukt. Verschillende unieke historische plekken, erfgoederen en producenten van de streek komen op een verhalende manier aan bod. De verborgen parels van het gebied worden benoemd en gasten worden verleid om het Heuvelland en de bijbehorende verhalen zelf te ontdekken.

Het Heuvelland magazine is gratis verkrijgbaar bij de VVV Limburg winkels in de regio en wordt verspreid naar toeristische ondernemers in de regio. Tevens is er een digitale versie beschikbaar.

Wij Limburg, Belgian Federation of Tourist Press, Limburg Today, eijsden.nu en Parkstad Actueel publiceerden erover.


 

 

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website