Ontdek ons landschap met Beleefweek Limburg

Nieuwsbericht

Ontdek ons landschap met Beleefweek Limburg

13 september 2018

Van 14 tot en met 23 september 2018 organiseren diverse partners een week met veel aantrekkelijke activiteiten voor jong en oud, met als belangrijkste thema’s natuur en cultuur. De activiteiten vinden op en rondom vier locaties plaats: Nationaal Park De Maasduinen, De Groote Peel, De Meinweg en Nationaal Landschap Zuid-Limburg.

We gaan naar het buitenland om daar te genieten van natuur en cultuur. Hoe mooi onze eigen omgeving is, blijkt uit het feit dat ieder jaar steeds meer toeristen naar Limburg komen. Tijd dus om ons eigen landschap te ontdekken!

Bijzonder Limburg
De Beleefweek word je aangeboden door Provincie Limburg, IVN, Nationaal Landschap Zuid-Limburg, Nationaal Park De Maasduinen, Nationaal Park De Meinweg en Nationaal Park De Groote Peel. Met de Beleefweek willen de initiatiefnemers laten zien hoe bijzonder Limburg is en welke verborgen pareltjes er nog te ontdekken zijn.

Wat is er te doen?
Wil je als inwoner van Limburg of als bezoeker (hernieuwd) kennis maken met al het moois dat jouw omgeving te bieden heeft? Kom dan naar de Beleefweek. Kijk in het overzicht  van alle activiteiten en meld je aan! Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten kan via de Facebookpagina en de Instagrampagina  van de Beleefweek.

Eropuitinlimburg.com  en verkeersbureaus.info maakten er melding van.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website