Detail

Limburg Lonkt zet in op duurzame samenwerkingen

30 januari 2019

Limburg Lonkt zet in op duurzame samenwerkingen

In 2019 zetten VVV Zuid-Limburg en Maastricht Marketing de campagne Limburg lonkt voort. In 2017 is deze unieke samenwerking gestart waarbij VVV Zuid-Limburg en Maastricht Marketing als eerste regio een blogsabbatical organiseerden. Afgelopen jaar werd sterk ingezet op het bezoek van influencer evenementen, twee grote influencer trips in mei en oktober en de Pinkpop actie.


Limburg Lonkt gaat zich sterker focussen op duurzame samenwerkingen. We gaan bezoeken meer brengen aan influencer evenementen om nieuwe contacten op te doen, maar de campagne zetten we voort met de huidige warme relaties. Na verschillende intensieve samenwerkingen de afgelopen 2 jaar, bonden ambassadeurs zich aan Limburg Lonkt waarmee we komend jaar gerichter acties kunnen uitzetten.


Limburg Lonkt staat voor het vinden van geluksmomentjes, rust en verrassingen uit de streek en hierbij spelen ook de eigen inwoners een rol. Dit jaar gaat Limburg Lonkt een samenwerking aan met de regionale bloggers Liefs uit Limburg. Zij gaan op pad en zullen schrijven over al het moois dat de regio te bieden heeft op www.limburglonkt.nl en www.liefsuitlimburg.nl. Afgelopen jaar heeft Limburg lonkt haar eigen platform (www.limburglonkt.nl) en Instagramaccount gelanceerd. In 2019 gaat dit verder ontplooid worden. We zetten sterker in op het delen van geluksmomentjes via dit kanaal. De hashtag #visitzuidlimburg gaan we frequenter en consequenter verspreiden via cross mediale uitingen.