Detail

Limburg Leisure Ondernemers PLUS event

31 januari 2019

Limburg Leisure Ondernemers PLUS event

Goed is niet langer goed genoeg. Provincie Limburg gaat voor een toonaangevende Limburgse leisuresector, die voorop loopt in gastvrijheid en de verwachtingen van gasten overtreft. Gastvrijheid gaat immers verder dan een vriendelijke ontvangst. Het gaat ook om topfaciliteiten, een up-to-date concept, aanstekelijke social mediaberichten en een gebruiksvriendelijke website. Alles telt mee!

Donderdag 21 februari Limburg Leisure Ondernemers PLUS event
Provincie Limburg organiseert op donderdag 21 februari (09.15-17.00 u) het Limburg Leisure Ondernemers PLUS event in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. Experts en ervaringsdeskundigen zoals Bas Hoogland, voormalig commercieel directeur van Landal GreenParks en Jeroen van Hattum van Hostmanship Group delen hun kennis, inspireren en geven een steuntje in de rug. Verder zijn er workshops, themasessies en is er natuurlijk volop gelegenheid om te netwerken. Simone van Trier is gastvrouw van deze dag.

Ambitieuze leisure ondernemers die gaan voor een PLUS, kunnen gratis deelnemen. Er is nog een beperkt aan kaarten beschikbaar (vol = vol). Meer informatie of aanmelden: www.limburg.nl/plusevent.