Gulpen-Wittem lanceert nieuwe toeristische website

Nieuwsbericht

Gulpen-Wittem lanceert nieuwe toeristische website

29 maart 2018

De gemeente Gulpen-Wittem lanceerde eind maart in samenwerking met VVV Zuid-Limburg haar nieuwe toeristische website: www.ontdekgulpenwittem.nl.Het doel van de nieuwe website is om op een aantrekkelijke en overzichtelijke wijze bezoekers te informeren over al het moois dat de gemeente Gulpen-Wittem te bieden heeft. Denk hierbij aan informatie over activiteiten, bezienswaardigheden, cultuurhistorisch erfgoed en ons bekroonde vijfsterrenlandschap. Maar ook op welke plekken je heerlijk kunt overnachten of smaakvol kunt eten, is op de website te vinden. 

De gemeente Gulpen-Wittem is de eerste Heuvellandgemeente die zich voor het inrichten van een toeristische website aansluit bij VVV Zuid-Limburg. Het voordeel hiervan is dat de gemeente gebruikmaakt van de reeds aanwezige kennis, expertise en het bereik van VVV Zuid-Limburg. Ook toeristische ondernemers die geen lid zijn van VVV Zuid-Limburg kunnen kosteloos op de gemeentelijke, toeristische website vermeld worden.

Aantrekken bezoekers
In een gemeente als Gulpen-Wittem draait de lokale economie voor een aanzienlijk deel op toerisme en recreatie. Er zijn zo’n 300 toeristische bedrijven en bijna een kwart van de inwoners is werkzaam in deze sector. Een aansprekende presentatie - zowel online als offline - van al het unieke dat Gulpen-Wittem op toeristisch gebied te bieden heeft, is in dit tijdperk onmisbaar.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de nieuwe website via www.ontdekgulpenwittem.nl.


Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website