Detail

Bewegwijzering Maasroute klaar in Zuid-Limburg

25 februari 2019

Bewegwijzering Maasroute klaar in Zuid-Limburg

Het Routepunt VVV Zuid-Limburg ziet de meewaarde van de Maasroute als een sterk merk om in te zetten bij regionale en (inter)nationale promotie. Door de gezamenlijke inspanningen van alle betrokken regio’s trok de route al na een aantal weken - na het aanpassen van de bewegwijzering - aandacht bij touroperators die hun producten gingen aanbieden langs de route. De vele horecagelegenheden in de regio zorgen er voor dat dit voor de vakantiefietser een regio is waar het goed toeven is. Deze totaalbeleving nodigt gasten ook op lange termijn uit om terug te komen naar Zuid-Limburg. 

VVV Zuid-Limburg bevindt zich met dit project onder een select gezelschap van Europese routes, waardoor de regio automatisch ‘in the picture’ komt te staan. Vakantiefietsen is hot op dit moment en de Maasroute biedt de mogelijkheid om samen met de andere Europese regio’s de route in de markt te zetten.  

Lees meer in een interview met de coördinator van het routepunt VVV Zuid-Limburg in de nieuwsbrief van het fietsplatform.