Detail

Ambassadeursdag accommodaties Mondo Verde

28 maart 2019

Ambassadeursdag accommodaties Mondo Verde

Op donderdag 28 maart waren we met een grote groep bij de VVV aangesloten accommodaties te gast bij Familiepark Mondo Verde in Landgraaf.

Na een gastvrije ontvangst op Limburgse wijze, heette regiomanager Moniek Daniels de gasten welkom. Ze lichtte de gasten toe waarom het zo belangrijk is om kennis te maken met elkaar en met de activiteiten in Zuid-Limburg. 'Het is van groot belang dat de front-office medewerkers van de accommodaties hun gasten adequaat en enthousiast kunnen informeren over de attracties in het gebied'.

De groep kreeg vervolgens uitleg - van de derde generatie van de familie van der Honing - over het nieuwe all you can eat systeem, dat bij de entreeprijs inbegrepen is. Er volgden nog vele vragen. Daarna stond de groep een rondleiding te wachten in het prachtige in bloei staande park. 

De eindconclusie van de aanwezigen was dat het park vooral erg veelzijdig is en dat er naast de prachtige tuinen, ook vele dieren en attracties te vinden zijn. Kortom een echt familiepark dat momenteel is verblijd met de geboorte van een kamelenjong, kleine wallaby's, Nubische geitjes én meer.